Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: embercsempészet

233 cikk 1/24 oldal

Merkel felújítaná a Sophia-műveletet

A Sophia ugyan ma is létező misszió a Földközi-tengeren, ám az Európai Unió márciusban az egyetértés hiánya miatt felfüggesztette az embercsempész-hálózatok felderítését végző hajók járőrözését.

Repülőgépen csempésztek gyerekeket Athénből Budapesten át

Az iraki férfi két kisfiúval, a szír nő két kislánnyal akart Magyarországra belépni. A nő és a négy gyerek más nevére kiállított görög útlevéllel, illetve tartózkodási engedéllyel rendelkezett.

Embercsempészek ellen emeltek vádat Pécsen

A vádlottak a harmadik országbeli állampolgárokat az ország déli határától az északnyugati határhoz, esetenként közvetlenül valamelyik nyugati országba fuvarozták.

Növekszik a migránsmentő földközi-tengeri flotta

A nemzetközi jog szerint egy ország felségvizeire mentési szándékkal nem léphet be idegen ország hajója. Ugyanakkor minden hajónak kötelessége megmenteni a veszélyben lévő embereket.
233 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.