Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: embercsempészet

45 cikk 1/5 oldal

Illegális útra tér Gambia teljes ifjúsága

A nyugat-afrikai csempészútvonal sokkal aktívabb idén, mint tavaly, miközben egyáltalán nem veszélytelen. Ebben az évben 158-an haltak meg bizonyíthatóan a nyugat-afrikai partok mentén.

Letartóztatták egy embercsempész csoport irányítóját

Letartóztatásba helyezte bíróság azt a 37 éves, Budapesten élő, menekültstátusszal rendelkező szír férfit, akit a Fővárosi Főügyészség azzal gyanúsít, hogy egy embercsempész csoport szervezője, irányítója volt – közölte az MTI-vel a főügyészhelyettes szombaton.

Két alagutat találtak a szerb határon

Volt felderítők szerint csak idő kérdése, hogy a mai határrendészek, illetve a műszaki határzáron őrködő fegyveres erők tagjai felfedjék az újonnan készült vagy éppen készülő alagutakat.

Vádat emeltek a bolgár kamion sofőrje ellen

Maurice Robinsont 39 rendbeli emberöléssel, valamint embercsempészetre, illegális bevándorlás elősegítésére és pénzmosásra szőtt összeesküvéssel vádolják.

A bolgár kamionban talált áldozatok többsége vietnami lehetett

Elképzelhető, hogy többségükben vietnamiak voltak azok az emberek, akiket a héten holtan találtak egy bolgár rendszámú kamionban Anglia délkeleti részén – jelentették hírügynökségek, egy vietnami település lelkészére hivatkozva.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …