Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: Emmanuel Macron

498 cikk 1/50 oldal

Emmanuel Macron: Szembe kell nézni a valósággal

Hiszek a menedékjogban, de azzal visszaélnek manipuláló hálózatok és emberek. Ha nem nézünk szembe ezzel, azt meg fogjuk szenvedni – mondta a francia elnök.

Párbeszédre épül Macron új stratégiája

Macron felszólalása a magyar sajtóban is nagy visszhangot kapott annak köszönhetően, hogy a politikus elismerően szólt a magyar kormány által képviselt értékekről.

Kizárnák Schengenből a kvótákat elutasítókat?

Egy görög lap szerint legalábbis Merkel és Macron így reformálná meg azt a dublini rendszert, amely a menekültválság 2015-ös kirobbanása óta szítja a tagállamok közötti feszültségeket.

Morales helyett Bolsonaro a bűnbak

Az Egyesült Államokban tanult környezetvédő aktivista, Jhanisse Vaca Daza szerint például elsősorban a bolíviai autoriter rezsim földégető politikája a felelős a pusztító tüzekért.

Füst a liberális világ felett

A haladó sajtó pedig, amely valami sajátos liberális unikalitást delirálva magának, állandó „elnyomásban” ellenőrzi a hatalmat, már most történelmet írt az erdőtüzek kapcsán.

Újratelepítenék Amazóniát

A brazil erdők ügye egyébként nemzetközi felháborodást okozott hírességek és más ismert emberek körében. A nemzetközi vitát generáló kérdésben a szakértők körében megoszlanak a vélemények.

Egységet sürgetett Volodimir Zelenszkij

Egyperces néma csenddel emlékeztek meg szombaton az ország keleti felében lezajlott összecsapásokban elhunytakra Ukrajna függetlenné válásának 28. évfordulóján.
498 cikk 1/50 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.