Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Emmanuel Macron

477 cikk 1/48 oldal

Tűzvész után politikai vihar

Macron francia elnök sikerrel érvényt szerzett azon elképzelésének, miszerint a katedrális ékkövének számító huszártornyot nem eredeti formájában állítják helyre.

Merkel: A Nyugat-Balkán csatlakozása az EU stratégiai érdeke

A bővítéssel nem lehet várni, amíg az EU hatékonyabbá teszi irányítási mechanizmusait – reagált Merkel azon újságírói kérdésre, amely  Emmanuel Macron francia elnök egyik minapi kijelentésére utalt.

Guy Verhofstadt megküzd pozíciójáért

Uniós csúcspozíciót és a süllyesztőt is jósolják Guy Verhofstadtnak, az Európai Parlament egykori liberális frakcióvezetőjének.

Vastag bőr van, logika nincs

A nem épeszű logika szerint a Fidesz-KDNP immár holtversenyben van a Gyurcsány & Dobrev-féle liberálbolsevik képződménnyel, melyben ’56 eltipróinak és ’68 anarchista páviánjainak ideológiája csapódik le.
477 cikk 1/48 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.