Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 7., péntek, Ibolya napja
HÍR TV – PUBLI CAFE:Hetvenéves hátránnyal indult a nemzeti kultúra

Címke: ep-képviselők

7 cikk 1/1 oldal

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Civil kör: Az ellenzék a legaljasabb eszközöket veti latba

A legaljasabb eszközöket vetik latba az ellenzéki EP-képviselők akkor, amikor blokkolják kormánypárti képviselőtársaik bizottsági kinevezését – jelentette ki Ferencz Orsolya űrkutató a Hír TV Civil Kör című műsorában. Simon János politológus rámutatott: az ellenzéki politizálás abból a rendszerváltást megelőző 150 éves történelmi örökségből táplálkozik, amely kívülről, idegen erők közreműködésével kívánja az ország bajait orvosolni. Trombitás Kristóf publicista aláhúzta: a nemzetellenes erők a történelem során kivétel nélkül külső segítséggel tudtak csak hatalomra jutni.

Egy brüsszeli momentum

A Momentum képviselői a fideszes EP-képviselő ellen kampányoltak. Mószerolták. Magyar a magyart. (Pechjükre így is alelnök lett Járóka Lívia.) Brüsszelben is bemutatkozott a Momentum.

Jogalkotó vándorcirkusz

Az EP-t vándorcirkusznak is becézik, mivel székhelye Strasbourgban van, a parlamenti bizottságok Brüsszelben üléseznek, míg a parlamenti főtitkárság Luxembourgban található.

Szkeptikus felütés

Az előrejelzések szerint euroszkeptikus siker várható abban a két tagországban, amelyek polgárai ma, elsőkként járulnak az urnákhoz a négynapos európai választásokon.

Brüsszel döntene bérről, nyugdíjról

A túlóratörvényt azért vette napirendre Timmermans, mert a Maszsz panasszal élt az Európai Bizottság egyik munkaidővel kapcsolatos irányelvére hivatkozva a 36 hónapos munkaidőkeret miatt.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …