Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: esőzések

8 cikk 1/1 oldal

Áradások követhetik az erdőtüzeket

Ünnepel Sydney a keleti partokra zúduló történelmi esőzés miatt, a helyiek az elmúlt hónapokban pusztító erdőtüzek végét remélik a szokatlan időjárástól.

Árhullám vonul le a Dunán és a Tiszán

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság közleménye arra figyelmeztet, hogy a Dunán Nagybajcsnál akár másodfokú készültségi szintet elérő vagy azt meghaladó tetőzésre lehet számítani a hét végén.

Többen meghaltak a Mozambikot sújtó heves esőzésekben

Legalább öt ember meghalt Mozambikban, ahol egy újabb ciklon heves esőzéseket okoz alig egy hónappal az után, hogy a délkelet-afrikai országon végigsöpört az Idai nevű trópusi vihar, amely több száz halálos áldozatot követelt és hatalmas károkat okozott.

Többen meghaltak Irán déli tartományában keletkezett áradásokban

Legalább tizenheten életüket vesztették és hetvennégyen megsérültek Irán déli fekvésű Fársz, illetve az északi Mazandarán és Golesztán tartományok területén heves esőzéseket követően keletkezett áradásokban – közölte az iráni állami televízió hétfőn.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …