Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: európa tanács

33 cikk 1/4 oldal

Macron: Veszélyben vannak a menekültek jogai

– A menekültek és bevándorlók jo­gait veszély fenyegeti Európában, noha a rászorulók megsegítése az európaiság alapját jelenti – jelentette ki tegnap Emmanuel Macron Strasbourgban.

Málta nyomozását bírálja az Európa Tanács

Az Európa Tanács hétfőn bírálta a máltai hatóságok által létrehozott bizottságot, melyet a 2017-ben meggyilkolt máltai oknyomozó újságíró, Daphne Caruana Galizia ügyének kivizsgálására hoztak létre.

Moszkva befizeti kétévi elmaradt tagdíját az Európa Tanácsnak

Oroszország befizeti az Európa Tanácsnak mintegy 54,7 millió eurónyi, 2017-ben és 2018-ban elmaradt tagdíját és egyéb kötelezettségét – derült ki az orosz hivatalos online közlönyben csütörtökön megjelent kormányrendeletből.

Európa Tanács: Soha többé nem történhet a roma holokauszthoz hasonló tragédia

Az auschwitzi cigánytábor a mintegy 3000 fogvatartott meggyilkolásával járó felszámolása a roma holokauszt különösen sötét fejezete volt. Mindannyiunk kötelessége annak biztosítása, hogy soha többé ne történhessen meg ehhez hasonló tragédia – jelentette ki a strasbourgi székhelyű Európa Tanács csütörtökön.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …