Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: felmentés

10 cikk 1/1 oldal

Trump hivatalban marad – Elbukott az impeachment

Az amerikai szenátusban szerda este felmentették az amerikai elnököt az ellene folytatott alkotmányos felelősségre vonási eljárás keretében felhozott két vádpont alól.

Küszöbön a felmentő ítélet

Akár napokon belül leszavazhatja a vádpontokat az amerikai szenátus a Donald Trumppal szembeni közjogi felelősségre vonási tárgyalások után.

Felmentették a Szent Margit Kórház főigazgatóját

A biztonságos betegellátás és a törvényes működés érdekében a fenntartó, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ javaslatára Kásler Miklós indoklás nélkül felmentette tisztségéből Dr. Badacsonyi Szabolcsot.

Felmentették a korrupciós vádak alól Nagy Péter Tamás volt agrárállamtitkárt

A vádhatóság azt állította, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikusa a mezőgazdasági minisztérium főtitkárával, Virgil Gamannal együtt 40 ezer euró (12,8 millió forint) csúszópénzt kért és kapott a Romexpo kiállítási komplexum vezetőitől a 2014 őszén megrendezett Indagra mezőgazdasági vásár szervezési jogának odaítéléséért.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …