Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: fizetés

28 cikk 1/3 oldal

Kane Angliába nem eladó

A járvány száműzte a futballt a pályákról, de a háttérben azért történnek említésre méltó események.

Önös érdekek a bajban

Még senki sem tudhatja, mikor indul újra az európai futball vérkeringése, de az egyértelmű, hogy a majdani újrakezdést legelőször gazdaságilag kell megalapozni.

Biztosan segítségre szorulnak majd a lakáshitelesek

A koronavírus okozta válság azokat a lakáshitellel rendelkezőket fogja érinteni, akik számára munkahelyük elvesztése vagy csökkenő jövedelmük miatt problémát jelent a havi törlesztőrészlet befizetése; az ő megsegítésükre átmeneti lépésekre lesz szükség, ilyen lehet például a néhány hónapra szóló fizetési moratórium bevezetése – közölte a Bankmonitor.hu.

Minden praktikus, ami nem készpénz

A mindennapos vásárlások, fizetések során a készpénzhasználat minimálisra csökkentésével jelentősen mérsékelhető a koronavírus fertőzésének veszélye. A bankjegyek és érmék fokozottan fertőzött felületek, amelyek a kezekre számtalan baktériumot ragaszthatnak át. Nem lehet elégszer ismételni, hogy ezekben az esetekben a legjobb megoldás a bankkártya, azon belül is az érintős változat – hiszen azt ki sem kell adni a kezünkből –, vagy a kevésbé elterjedt mobiltelefonos,esetleg okosórás fizetés.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …