Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: fogyasztás

52 cikk 1/6 oldal

Év elején is pörögnek a londinerek

Óriási tömegeket vonzottak a budapesti óévbúcsúztató programok, ami jókora leterheltséggel járt, ám örömteli eredményt hozott a szolgáltatóknak.

Pezsgőből is a hazait keresik

Bár a legtöbb pohárba még mindig csak szilveszterkor kerül pezsgő, a világpiaci trendeknek megfelelően itthon is egyre népszerűbb a gyöngyöző ital.

Egészen zárásig tart a bolti roham

Minden bizonnyal kedd délutánig kitart a roham az áruházakban és a termelői piacokon, a családok java most vásárolja meg a friss alapanyagokat az óévbúcsúztató programokra.

Ismét tömve vannak a bevásárlóközpontok

Ugyan már vége a karácsonynak, nem csitul a kereskedelemben a vásárlási láz. Tegnap a háromnapos szünet után kinyitottak az üzletek, ahol egy átlagos naphoz képest sokkal többen fordultak meg.

Kevesebb idő jutott az idén az ünnepi beszerzésekre

Meglepő módon kisebb összeget költenek idén a karácsonyi ajándékokra az amerikai polgárok, a magyarok viszont növelték ünnepi kiadásaikat az előző évhez képest – állapította meg a Deloitte.

Többen már hetekkel ezelőtt vettek ajándékot

Egyre többen ismerték fel, hogy a minket körülvevő tárgyak nem feltétlenül boldogítanak hosszú távon, míg a közös emlékek velünk maradnak, és erősítik emberi kapcsolatainkat.

Tíz százalékkal nőhet a pulykahús forgalma az ünnepi időszakban

Mintegy 10 százalékkal bővül a pulykahús belföldi forgalma decemberben az év többi hónapjához viszonyítva a Magyar Pulykaszövetség szerint, és az exportban is hasonló mértékű növekedésre számít az év utolsó hónapjában a szakmai szervezet.

Már bronzvasárnap előtt megrohamozták a boltokat

Karácsonyig minden hét végén a tavalyit meghaladó forgalommal számolnak, az iparcikkek értékesítéséből csak decemberben legalább félezermilliárd forint körül részesülhetnek a boltok.
52 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …