Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: fogyasztás

232 cikk 1/24 oldal

Rekordnap volt júniusban

A június 27-i ellátást, amikor minden idők legmagasabb magyarországi áramfogyasztása volt, az sem könnyítette, hogy a romániai szélerőművek aznap éppen nem teljesítettek jól.

Ötvenmilliárdot kóláztunk el egy év alatt

Az elmúlt év belföldi kólafogyasztása mennyiségben hét százalékkal, értékében tíz százalékkal nőtt éves alapon. Egyre többet fogyasztunk a cukormentes verzióból is.

Nyári üzemmódban a lakosság fogyasztása

A július és az augusztus a vendéglátóiparban jelent csúcsidőszakot, ami nem csupán a városi éttermekben, hanem például a tóparti büfékben is érezteti hatását.

Pörögnek a benzinkutak fogyasztásmérői

A hazai töltőállomásokon 5,3 százalékkal több üzemanyag fogyott az év első felében, mint egy éve – írja a keddi Világgazdaság.

Spórolás a támogatásra várva

A lakosság egy része visszafogta a költekezést májusban a várható kedvezményes lehetőségek hírére. A családok tervezni kezdtek a nagyobb beruházást jelentő lakás- vagy autóvásárlás előtt.
232 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.