Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: forgalom

225 cikk 1/23 oldal

Lassult a földárak emelkedése

Tavaly tovább emelkedett a termőföldek ára, ám az elmúlt évekhez képest – 2015 óta először – már az előző évinél kisebb mértékben, de a forgalom nem esett vissza.

Csökkenő forgalom volt a tőzsdén

A kis- és közepes részvények indexe, a BUMIX 4344,45 ponton zárt pénteken, az előző héthez képest 91,76 ponttal, 2,07 százalékkal alacsonyabban.

Milliárdos többletköltés húsvétkor

A napi friss fogyasztási cikkek mellett tartós élelmiszereket, iparcikkeket is kínáló hiper- és szupermarketek erős látogatottságra számítanak ma, akárcsak nagyszombaton.

Erős forgalomra számítanak az áruházláncok Húsvétkor

A tavalyinál is erősebb húsvéti forgalomra számítanak az áruházláncok; a vásárlók változatlanul sonkákból, tojásból, kalácsokból és édességekből vesznek jóval többet az átlagosnál, de a kereslet egyre inkább a minőségi termékek felé tolódik – derül ki az MTI által készített körképből.
225 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.