Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: fotó

21 cikk 1/3 oldal

A nyomor foltjai

Albertini Béla tizenhat évesen kezdett érdeklődni a fotográfia iránt, de csak huszonöt éve él meg belőle hivatásszerűen.

Magyar sajtófotó

A pályázatra 267 fotográfus 2488 pályaművel nevezett, és 6079 kép érkezett be. A 14 kategória legjobbjairól ezúttal is nemzetközi zsűri döntött.

Nagyítás vonyításban

Nagy Piroska ötvenhatos magyar szülők gyerekeként Amerikában született, mégis visszatért Budapestre, hogy megismerje gyökereit. Amatőr fotósként a történelmet akarta dokumentálni.

Bedobozolt történelem

A Fortepan ma már a legnagyobb online fotóarchívum neve. A magyar XX. századot örökíti meg – bárki számára elérhető módon az interneten, ráadásul ingyen.

World Press Photo, 2019

Több mint 4700 fotográfus közel nyolcvanezer fotóval nevezett az idei pályázatára. A legjobbakat bemutató kiállítás képeit riporterekből és szerkesztőkből álló nemzetközi zsűri válogatta össze.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …