„Magyar Péter megpróbál egy politikai értelemben vett szépfiú karaktert építeni a közéletben”

Élvezi a most körülötte kialakult figyelmet.

Forrás: Tények2024. 03. 08. 17:37
Sas Zoltán és Magyar Péter Forrás: Facebook/Magyar Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerkesztheti a fotóit Magyar Péter a közösségi oldalán. Varga Judit volt férje egyre többet posztol magáról. Magyar Péter tudatosan építheti a „szépfiú” imázst magáról, de egyelőre ez kevésnek tűnik a politikai karrierhez – hívta fel a figyelmet a Tények.

Varga Judit volt férje egy hónapja vált egyre aktívabbá a közösségi médiában, folyamatosan tölti fel magáról az előnyös fényképeket. Sokakban azonban felmerül a kérdés, hogy manipuláltak lehetnek ezek a felvételek. Ma már szinte mindenki változtat a fotóin, és olyan filtereket használ, amitől jobban néz ki a képeken, mint a valóságban.

egyszerűen fel lehet ismerni ezeket, ha az embereken kevés a ránc, sima és matt a bőr, akkor az általában azt jelenti, hogy szűrőket használnak

– mondta el az Origo tech rovatának vezetője a riportban. Hozzátette: ma már nem csak a nők, hanem a férfiak is használnak szűrőket a fotóikon, de az sem ritka, hogy a mesterséges intelligenciával készíttetnek fotót magukról.

Magyar Péter tudatosan építheti a „szépfiú” imázst magáról – hívta fel a figyelmet a Századvég vezető elemzője. 

Egyértelműen látszik, ha megnézzük a karakterét politikai értelemben, hogy megpróbál az esztétikára építeni, megpróbál egy politikai értelemben vett szépfiú karaktert építeni a közéletben, ami talán korábban kevésbé volt jellemző.

– mondta a vezető elemző. Hozzátette: az, hogy ennek mennyi valódi súlya lesz a gyakorlatban, azt majd a jövő eldönti.

Egyértelműen látszik Magyar Péteren, hogy élvezi a most körülötte kialakult reflektorfényt, azonban 

egyelőre csak próbál bennfentesnek látszani és úgy támadni a kormányt, de semmi érdemi vagy konkrét információt nem osztott meg.

– emelték ki.

Borítókép: Sas Zoltán és Magyar Péter (Forrás: Facebook/Magyar Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.