Menczer Tamás: Magyar Péternek csak Magyar Péter fontos + videó

Nem dühös az államtitkár, csak időnként kicsit szánja már Varga Judit volt férjét.

2024. 02. 21. 16:51
MENCZER Tamás
Székesfehérvár, 2023. november 11. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelõs államtitkára beszédet mond a Fidelitas XX. kongresszusán a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2023. november 11-én. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamást az utcán kérdezték Magyar Péterrel kapcsolatban, az erről készült videót a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a közösségi oldalán osztotta meg. Az államtitkár két gondolattal foglalta össze véleményét Varga Judit volt férjéről.

Elsőként azt mondta el, hogy sajnálja, hogy Varga Juditnak ilyen férje volt. Második pontként pedig úgy fogalmazott, hogy

Magyar Péter ezt az egész előadás-sorozatát azzal kezdte, és az elmúlt napokban azzal is folytatta, hogy belerúgott, ráadásul nyilvánosan a volt feleségébe, (...) akinek valaha fogta a kezét, és aki több gyereket szült neki.

Az államtitkártól az egyik újságíró azt is megkérdezte a videóban, hogy dühös-e Magyar Péterre. Menczer Tamás erre azt felelte, hogy nem dühös rá, csak időnként kicsit szánja már. Azzal kapcsolatban, hogy Magyar Péter azt állította, hogy Rogán Antal politikai nyomást gyakorolt rá, az államtitkár azt mondta: Magyar Péter szavának nem ad hitelt.

Szerinte Magyar Péternek csak Magyar Péter fontos.

Hozzáfűzte, hogy

ha Magyar Péter bármikor törvénytelenséget látott vagy lát, Magyarországon vannak törvények, van bíróság, tegyen feljelentést. Miért nem tett? Miért nem tett akkor?

 

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.