Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 18., hétfő, Piroska napja
HÍR TV – Bayer ShowA 25 év alatti fiataloknak jövő évtől nem kell adót fizetniük.

Címke: Göröcs János

7 cikk 1/1 oldal

Eltemették az Újpest legendás focistáját

„Most elmész, de ott van már Solymosi Pixi és Bene Feri, ott is játszani fogtok, ott is lesz csapat” – búcsúztatta Göröcs Jánost egykori csapattársa, Dunai II Antal.

Titi nagyon hiányzott

Tegnap többtucatnyi egykori dózsás – és nem csak dózsás – játékostárs, barát, tisztelő jelent meg a „kis” Deák Bamba borozójában azon az összejövetelen, amelyen a vasárnap elhunyt Titire emlékeztek.

Elment Titi, a nagy Dózsa jelképe

A 62-szeres válogatott jobbösszekötő pályafutása nagy részét az Újpesti Dózsában töltötte, öt bajnokságot nyert a lilákkal, a legendás Fazekas, Göröcs, Bene, Dunai II, Zámbó csatársornak ő volt az esze.

Elhunyt Göröcs János, a Titi

Ahhoz a korosztályhoz tartozott, amelynek a pályafutása szinte összeért Puskásékéval, s még inkább ahhoz, amelynek tagjai még a világ legjobbjai szintjén futballoztak.

Elhunyt Göröcs János

Az Újpest legendás, olimpiai bronzérmes, 62-szeres válogatott labdarúgóját nyolcvanéves korában, vasárnap este, budapesti otthonában érte a halál.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …