Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: gratuláció

6 cikk 1/1 oldal

Gratulál Orbán Viktornak a Honfoglalás 2000 Egyesület

A Fidesz „régi-új” elnöke – immár sokadszor bebizonyosodott – az ország lakosságának elsöprő többsége, több mint kétharmada bizalmát élvezi – írja közleményében a civil szervezet.

Azok viselkednek európaiatlanul, akik Európára hivatkoznak

A magyar polgári közkultúra hanyatlásának tartja Gerő András, hogy a múlt vasárnapi EP-választást követően egyetlenegy párt sem gratulált a Fidesz-KDNP-nek. A történész a Hír TV Szabadfogás című műsorában nem tetszését fejezte ki, hozzátéve: minden normális esetben, amikor versenyhelyzet van – mint pl. egy választásnál -, előbb gratulálunk a nyertesnek és utána beszélünk mindenféle másról.

Áder János levélben gratulált Zuzana Caputovának

Levelében arról ír: bizonyos abban, hogy közösen hozzá tudnak majd járulni a magyar-szlovák együttműködés további gazdagításához és készen áll ennek személyes megvitatására.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …