Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: gyerekek

328 cikk 1/33 oldal

Frankfurtban fogadták a dzsihadisták gyerekeit

Első alkalommal szállított haza a német szövetségi kormány az Iszlám Állam nevű terrorszervezet követőinek családjába született német állampolgárságú gyermekeket Szíriából.

Gyűlik a búza a Magyarok kenyeréhez

A 19 megyéből és 12 határon túli régióból gyűjtött adomány több mint 80 ezer anyaországi, valamint határon túl élő rászoruló gyermek egészséges táplálását biztosítja majd.

Minden negyedik gyerek mélyszegénységben él Oroszországban

Oroszországban a 18 évnél fiatalabb gyerekek 26 százaléka olyan családban él, amelyben a jövedelemszint nem éri el a létminimumot – derült ki az orosz állami statisztikai hivatal (Roszsztat) szerdán nyilvánosságra hozott, 2017-es adataiból.

Aggasztóan sok időt töltenek digitális készülékek kijelzők előtt a kisgyerekek

Aggasztóan sok időt töltenek naponta a kétévesnél fiatalabb gyerekek a különböző digitális eszközök, úgy mint mobiltelefonok és táblagépek képernyői előtt Ausztráliában – figyelmeztetnek a Queenslandi Egyetem kutatói, hangsúlyozva, hogy ebben az életkorban a „zéró képernyőidő” ajánlott a gyerekeknek.

Gyerekzsivaj

Alig indult el a családvédelmi akcióterv, máris komoly polémia vette kezdetét, hogy élénk vagy lanyha az érdeklődés, sokan vagy kevesen veszik-e igénybe a támogatásokat.
328 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.