Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: gyerekek

87 cikk 1/9 oldal

Többszáz gyerek molesztálásával vádolják a sebészt

Megkezdődött a 349 gyermek molesztálásával gyanúsított francia sebész, Joel Le Scouarnec pere pénteken a nyugat-franciaországi Saintes városában – számolt be az AP amerikai hírügynökség.

Csaknem 300 millió gyerek nem járhat iskolába világszerte

Az Antarktisz kivételével már minden kontinensen jelen van az új koronavírus a hírügynökségek csütörtöki összesítése alapján. Világszerte már csaknem 300 millió gyerek nem járhat iskolába ideiglenesen.

Dokumentumfilm készült a nevelőszülőségről

Reflektorfénybe akartuk állítani a nevelőszülői hivatást, amikor 2018-ban elkezdtük a Befogadlak nevelőszülői programot – mondta Fülöp Attila államtitkár.

Varga Judit: A kormány az áldozatok mellett áll

A kabinet azonnal reagált a családon belüli erőszak, a gyermekbántalmazás közelmúltbeli tragikus eseteire, például a feltételes szabadságra bocsátás és a gyermekvédelmi jelzőrendszer szabályozásának módosításával.

A versenyhivatal védi a gyerekeket a reklámoktól

A GVH kutatása szerint a 12 év alatti gyermekek átlagosan napi két és fél órát töltenek a televízió előtt a hétköznapokon. A hétvégi tévénézés aránya ennél is magasabb.

Reggeli nélkül mennek iskolába

A kutatások szerint a gyerekek egyharmada úgy megy iskolába, hogy nem reggelizik – mondta Antal Emese dietetikus.
87 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …