Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: gyurcsány

540 cikk 1/54 oldal

Címlap: A DK és Gyurcsányék neve összeforrt az aljassággal

Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója a Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia műsorvezetőnő vendégeként elemezték a brüsszeli eseményeket, de szóba került Szanyi Tibor, az influencer Vona Gábor visszatérési próbálkozása, Demeter Márta valamint a facebook indokolatlan cenzúrája is.

Durva megszorításokat tervez Karácsony Gergely pártja

Áremelkedések az üzletekben, eltűnő családi adókedvezmények, adóemelések és új adónemek bevezetése – nagyjából ez várna a hazai lakosságra, ha a Párbeszéd megvalósítaná elképzeléseit.

Köpönyegforgatók hava

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Fidesz: Gyurcsányék mindig csak elvettek az idősektől

Gyurcsányék kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat, sorozatos rezsiemelésekkel és megszorításokkal nehezítették az idősek életét, még a nyugdíjadót is be akarták vezetni – közölte a nagyobbik kormánypárt.

Plusz-mínusz: Gyurcsány hatalmas pofonba szaladt bele

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc hatalmas pofont kapott az ellenzéki választóktól. Kálmán Olga nem ment el a sajtótájékoztatóra, majd azt nyilatkozta, hogy nem kapott meghívót. A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában ezekről is elmondta véleményét Kacsoh Dániel és Dull Szabolcs.

Szabadfogás: Gyurcsány az előválasztási cicaharc győztese

Egy olyan cicaharcnak nevezte a szerdán lezárult ellenzéki főpolgármesterjelölti előválasztást Dézsy Zoltán, amelynek csak Gyurcsány Ferenc lehet a győztese, hiszen – mint fogalmazott – az egész olyan volt, mint a Hazafias Népfront, a saját emberei elindultak, majd a saját embere nyert. Jeszenszky Zsolt politikai hobbista szerint akármi is történik, valahogy Gyurcsányba mindig sikerül belebotlani. Nagy József, a 24.hu újságírója ugyanakkor méltatlannak nevezte a cicaharc minősítést, hiszen szerinte az előválasztáson a budapesti választók mintegy felének a szavazataira igényt tartó politikusok versengtek egymással. Pesty László szerint azért nem kifogásolható a cicaharc kifejezés, mert a budapestiek 65 százaléka tartja alkalmasnak Tarlós István a főváros vezetésére. A Huth Gergely vezette adásban kérdésként felmerült: vajon tényleg az ellenzéki előválasztás győztese lesz-e Tarlós István ellenfele?

Béke poraira, MSZP!

Jól tudjuk: a kapitány csak utolsóként hagyja el a süllyedő hajót. Ez erkölcsi parancs, amit most – nagyon úgy tűnik – Szanyi Tibor nem tart be.
540 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.