Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: gyurcsány

513 cikk 1/52 oldal

Minimálprogramot adtak Gyurcsányék

Újra európai háborúval ijesztgetett Gyurcsány Ferenc arra az esetre, ha a „nacionalista” erők győzedelmeskednének a vasárnapi EP-választáson.

A kampány hajrájába értek a pártok

Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programjával az EP-választás előtti utolsó napokban is nagyszabású, módszeres kampányt folytat a Fidesz a szavazók megnyeréséért.

Fidesz: Európa és a gyermekeink jövője a tét

A magyar pártok közül egyedül a Fidesz-KDNP tette egyértelművé, hogy semmilyen bevándorláspárti szövetségben nem fog részt venni, és a magyar embereket fogja képviselni Brüsszelben.

Bagatellizálná az ellenzék a csúcstalálkozó jelentőségét

A DK elnöke szerint a világot érteni nem akaró vagy nem tudó veszélyes nacionalisták ölelkeztek össze, a két politikus nem látja a fától az erdőt, „azaz a menekültektől a világ megannyi fontos problémáját”.

Bangóné, a politika és az erkölcs

Bangóné Borbély Ildikó patkányozása után felmérések készültek, amelyek egyértelműen megmutatták, hogy a közvélemény döntő része elítéli a szocialista politikus kirohanását.
513 cikk 1/52 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.