Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: gyurcsány

164 cikk 1/17 oldal

2010-2020: a magyar siker évtizede

Hiába beszélt tévképzetei közepette Gyurcsány Ferenc arról, hogy az elmúlt években Magyarország tönkrement, a valóság és a tények teljesen mást mutatnak.

Újabb rendzavarás az Országházban

A cigány családok csupán eszközök voltak annak érdekében, hogy újra rasszizmussal vádolhassák meg és a vádlottak padjára ültethessék Magyarországot – mondta Horváth László.

Nyomoznak Niedermüller szavai miatt

Mindeközben Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatával kapcsolatban újabb ellentmondások merültek fel, mivel a DK elnökének házán nyoma sincs az állítólagos százmilliós felújításnak.

Százmilliókat kérnek számon Gyurcsányon

Miután magyarázkodása ellenére sem tudott százmilliókkal elszámolni, a Fidesz–KDNP vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen.

Listavita osztja meg az ellenzéki térfelet

Tekintettel Gyurcsány Ferenc érdekérvényesítő képességére, minden bizonnyal az általa eltervezett egy közös lista fog érvényesülni, amibe bele fog olvadni a Jobbik is – mondta a Magyar Nemzetnek Törcsi Péter.
164 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …