Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: halál

11 cikk 1/2 oldal

Lássuk, milyen az élet

Azt sulykolta, hogy bármennyit változott is a világ, a gyermek fejlődéséhez ugyanarra van szükség: hogy mozogjon, szaladjon, fára másszon, kiabáljon, csiviteljen, unatkozzon, merengjen, álmodozzon.

Nélküle a Szindbád is más lenne

Az, hogy eltört Sára Sándor dunsztosüvege, és soha többet nem lesznek benne a feledhetetlen tekintetű portréi, az egyetemes filmtörténet egyik legnagyobb vesztesége.

Hősökkel, közös tömegsírban

Szibériába került, vagy a fehéregyházi kukoricásban szúrták le Petőfi Sándort, a nemzet költőjét? Álhírek, mendemondák százai keltek szárnyra az elmúlt csaknem két évszázadban.

Ma tartják a kábítószer-ellenes világnapot

Idén a világnap az egészséget és az igazságszolgáltatást helyezi fókuszba, vagyis az érme két oldalát az illegális drogfogyasztás problémájának kérdésében.

Halállal végződött a temetői gázolás

Temetőben gázolt el egy idős asszonyt egy férfi, a rendőrség vádemelést javasol ellene, miután az asszony belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Eleven emlékek nyomában

A csöndes szomorúság mellett ott van az a kellemes melegség is, amit akkor érzünk, ha olyanra emlékezünk, akit szerettünk.

A divat karikaturistája

A német származású, francia divattervező önmagában is jelenség volt, de neki köszönhetjük, hogy a divatipart ma bombasikerek övezik. Mi marad utána?
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …