Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: határtalanul program

9 cikk 1/1 oldal

Akár százhúszezer gyermek is utazhat a határon túlra

Március 30-ig pályázhatnak a magyarországi iskolák a Határtalanul! programra, a kiírás kedden jelent meg. Újdonság, hogy ezúttal a pedagógusoknak tanulmányutat szerveznek a határon túlra.

Kilépni a négy fal közül: tanórák a Szepességben

A gyerekek nemcsak különleges órákon vehettek részt az út során, hanem azt is megtapasztalhatták, milyen a közösség ereje, és hogy a határon túl is lehet magyar gyerekekkel beszélgetni.

Osztálykirándulások a héthatáron túlra

Rekordmennyiségű – több mint kétezer – pályázat érkezett a Határtalanul! programban, és az igényelt támogatás összege meghaladta a 6,3 milliárd forintot is – mondta Potápi Árpád János.

Összekötni, ami összetartozik

A diákok nemzeti identitásának erősítését számos intézkedéssel segíti elő a kormány. Ez a tematika nemcsak az iskolai tanterveket szövi át, tavaly óta az óvodai nevelési feladatokat is.

Potápi Árpád János: Bővül a Határtalanul! program

A jövőben anyaországi középiskolás diákok is utazhatnak külhoni magyar területekre osztálykirándulásokra a Határtalanul! program keretében, e célra 600 millió forint áll rendelkezésre.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …