Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Bayer show:Érezhető kommunikációs zavar

Címke: Hollywood

26 cikk 1/3 oldal

Megtört emberek a halálsoron

A hatalmas emberek és a csillogó díszletek, a színészsztárok és a segítőik mind-mind becsapják a nézőt. Aki járt már tévéstúdióban, tudja, mi ott a hamis. Konkrétan minden.

A filmipar is leáll világszerte a járvány miatt

Tucatjával állnak le világszerte a filmstúdiók a produkciók gyártásával. Egyebek mellett A kis hableány élőszereplős változatának és Ridley Scott történelmi kalandfilmjének forgatása is későbbre csúszik.

Kétcentis akadály

Az Oscar-díj kilencvenkét éves története során először nem angol nyelvű alkotás nyerte meg a legjobb film szobrocskáját, hanem egy külföldi gyártású, dél-koreai thriller.

Hollywood gyászolja Kirk Douglast

Rob Reiner, Ed Asner, Steven Spielberg és sok-sok hollywoodi híresség posztolta visszaemlékezését és méltatását a 103 éves korában szerdán elhunyt Oscar-díjas színészről, Kirk Douglasről – számoltak be róla a hollywoodi szaklapok, a The Hollywood Reporter és a Variety.

Liberális össztűz Stephen Kingre

Stephen King kijelentése egy normális világban nem keltene nagy feltűnést, hisz az embereket az érde­meik, nem pedig egyéb ­jellemzőik szerint kellene megítélni a művészeti életben.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …