Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a Momentumot is le akarja nyelni

Címke: honlap

12 cikk 1/2 oldal

Digitális gyermekvédelemmel kapcsolatos honlap szülőknek

Az internet biztonságos és tudatos használatához nyújt útmutatást a digitális gyermekvédelmi honlap, ahol ajánlások, tananyagok, a tudatosítást segítő kisfilmek és egyéb szakirodalom érhető el – közölte a Digitális Jólét Program.

Álhír Budapest karanténba zárása

Az álhírgyárosok mellett a felelőtlen ellenzéki megnyilvánulások is gondot okoznak. A balliberális eszköztárban megjelent a polgári engedetlenségre való felhívás is, a független Hadházy Ákos a tankötelezettség tömeges megtagadására szólított fel.

Honlap a brexit utáni időkről

Akármilyen megállapodás is lépjen érvénybe, a brexitre a vállalkozásoknak és a termelőknek időben fel kell készülniük. Ezt segítik a tájékoztató honlapok.

Hiánypótló irodalmi weboldal készült

Az 1956–2016 közötti időszak a magyar irodalom legkevésbé feltárt korszaka – mondta Pécsi Györgyi főszerkesztő a Pesti Vigadóban tartott sajtótájékoztatón.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …