Megújult a KDNP honlapja

Modern, letisztult felület fogadja az oldal látogatóit.

2023. 12. 02. 13:24
KDNP honlap
KDNP holnap Forrás: kdnp.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden korábbinál teljesebb képet kíván adni a vizuálisan és tartalmában is megújult oldal látogatóinak a honi kereszténydemokrácia legfontosabb történéseiről, politikusaink szerepléseiről – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a KDNP.

Az oldal teret kíván adni a párt szakbizottságai, szakmai műhelyei, ifjúsági és egyéb partnerszervezetei, valamint pártalapítványa meglátásainak, elemző munkájának, valamint a rendezvényeikről szóló beszámolóknak. 

Hírt adunk a kereszténydemokrata civil szervezeteknek a helyi közösségek és a magyar társadalom szempontjából nagy jelentőségű, de a média nyilvánosságában mégis kevés figyelmet kapó munkájáról

– jelezte a KDNP. Hangsúlyozták: a kereszténydemokráciának küldetése van Európában és Magyarországon. Csak a hiteles, valódi kereszténydemokrácia lehet képes arra, hogy válaszokat adjon korunk Európai Uniót érintő kihívásaira a migrációs válság, a teremtett világ védelme, a regionális háborúk és a gazdasági problémák tekintetében – jegyezték meg.

Borítókép: A KDNP megújult honlapjának fejléce (Forrás: KDNP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.