Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja
HÍR TV – CSÖRTEKarácsony igazán megválogathatná szavait

Címke: horvát-magyar

6 cikk 1/1 oldal

Horvát-magyar turisztikai projekt a Zselicben és a Dráva mentén

Horvát-magyar közös turisztikai projekt valósult meg egy 1,5 millió eurós nemzetközi pályázat keretében: a Zselicben tájház, természetőrház és lovaspihenő épült, Horvátországban pedig egy parkot újítottak meg, valamint korszerűsítettek egy oktatási központot.

Álmodozás a siralomházban

A horvátoktól elszenvedett vereség után nincs idő a sebeket nyalogatni, vasárnap itt az újabb feladat, Azerbajdzsán ellen muszáj nyerni, s akkor a walesi mérkőzésre marad a döntés.

Bónuszpontért megyünk Splitbe

A magyar válogatottnak legalább hat, de inkább hét pontot kellene szereznie hátralévő három meccsén. A hétből egyet csütörtökön Splitben, ami azonban nehezebb feladatnak ígérkezik, mint a többi hat.

Szeszélyes, könnyelmű vb-ezüstérmes

Zlatko Dalic csapata vezeti a csoportot, de sokkal meggyőzőbb is lehetne az előnye, ha megveri Bakuban Azerbajdzsánt és nem kap ki Budapesten. Utóbbit mi nem bántuk.

Előrébb lépnek a rangsorban

Marco Rossi nem tartozik a szerencse kegyeltjei közé: a horvátok elleni mérkőzésen hat játékost kell nélkülöznie. Sigér Dávid és Feczesin Róbert lehetőséget kaphat a bizonyításra.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége