Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Horváth Csaba

16 cikk 1/2 oldal

A haszon felülírja az erkölcsi aggályt

Az MSZP-s Horváth Csaba vezette zuglói képviselő-testület ma dönt arról, hogy négyéves szerződést köt-e a parkolási csalásai miatt hírhedtté vált céggel.

Keménymag: Hadházy Ákos és az ellenzéki színvonal

A tegnapi adásban megvizsgálták a Parlamenti Való Világ-főhős, Hadházy Ákos lélektanát. A dörzsölt szocialistát, Horváth Csabát, aki már az önkormányzat alakuló ülése előtt botrányba keveredett.

Horváth Csaba máris visszavonulót fújt Zuglóban

Horváth hazugnak, manipulatívnak és félrevezetőnek nevezte a Soros által is támogatott portál cikkét, az előterjesztés visszavonásával pedig a zuglói önkormányzat iránti közbizalmat reméli megőrizni.

A hatalomvágy tartja össze a horrorkoalíciót

A baloldali horrorkoalíció jelöltjei már a kampány alatt is számtalan olyan nyilatkozatot tettek, amelyekből világosan látszott: nincsenek tisztában az adott tisztséggel járó feladat- és hatáskörökkel.

Karácsony és a szánalom

A Párbeszéd nevű, láthatósági problémákkal küszködő pártszerűség vezetői vagy ennyire hibbantak, vagy csak azért tesznek úgy, mintha megkattantak volna, mert ezt hiszik praktikusnak.

Karácsony és Gyurcsány őszödi beszédei

„Kell még mondanom valamit, Ildikó?” – tette föl a költői kérdést az MSZP egyik erős emberének, Lendvai Ildikónak tizenhárom évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc az elhíresült őszödi beszédének végén.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …