Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Címke: Horvátország

109 cikk 1/11 oldal

Horvátország újabb migrációs hullámra készül

Arra, hogy Európát elérheti egy újabb migrációs hullám, egyre több uniós tisztségviselő is figyelmeztet. Ez a jelzés csak tovább erősödött azóta, hogy a török hadsereg offenzívát indított a kurdok ellen.

Négyesélyes lesz a hajrá

„Másfél fordulóval” a zárás előtt roppant éles a helyzet a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. Még négy csapat is reménykedhet.

Walesi döntetlenjével még nem jutott ki Horvátország

A horvát labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott vasárnap Walesben a magyar érdekeltségű Európa-bajnoki selejtezőcsoportban, így nem sikerült bebiztosítania kijutását a jövő évi kontinensviadalra.

Rossi: Törni, zúzni tudnék

Marco Rossi nehezen tudott uralkodni az érzései a Horvátországtól elszenvedett 3–0–s vereség után. Úgy fogalmazott, ki lehet kapni, de nem így. Mérgében, elkeseredettségében törni, zúzni tudna.

Kivégzés, de életben vagyunk

A horvát labdarúgó-válogatottnak igazából meg sem kellett mutatnia, hogy mi tud, sőt a végén még meg is kegyelmezett. A magyar csapat megverte önmagát.

Egyenes beszéd és tartás

Nem nekünk kedveznek az előjelek a Horvátország elleni, mai Európa-bajnoki selejtező előtt. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerdán nem is akart hiú ábrándokat kergetni.

Bónuszpontért megyünk Splitbe

A magyar válogatottnak legalább hat, de inkább hét pontot kellene szereznie hátralévő három meccsén. A hétből egyet csütörtökön Splitben, ami azonban nehezebb feladatnak ígérkezik, mint a többi hat.
109 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …