Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Horvátország

877 cikk 1/88 oldal

Képeslapok Krk szigetéről

Kedvelt nyaralóhelye a magyaroknak az autópályán is könnyen megközelíthető, kincsekkel teli Krk, ahová ezúttal mi is elutaztatjuk az olvasót.

Diplomáciai feszültség alakult ki Horvátország és Bosznia-Hercegovina között

Diplomáciai feszültséget okozott Horvátország és Bosznia-Hercegovina között a The Jerusalem Post című izraeli lap cikke, amely szerint Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő Reuvén Rivlin izraeli államfővel zárt ajtók mögött arról tárgyalt, hogy Bosznia-Hercegovina instabil állam és a militarista iszlám ellenőrzése alatt áll, melyet Iránhoz és terrorista szervezetekhez köthető emberek irányítanak – jelentette a helyi média szerdán. A horvát államfő cáfolta, hogy ilyet mondott volna.

Jokovics mesterhatosával a horvátoké a bronz

Magyarország és Horvátország a bronzéremért csapott össze, előzőleg egyik fél játékosai sem ilyen helyosztóról álmodtak, de ez van, maradt a vigaszdíj.

Elismerés a horvát mentőknek

Kitüntette azokat az önkéntes tűzoltókat és orvosokat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Zágrábban, akik részt vettek balesetet szenvedett magyar család mentésében.
877 cikk 1/88 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.