Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Jászberény

18 cikk 1/2 oldal

Botrányos volt a jászberényi testület ülése

Több lakos folyamatosan megzavarta az ülést, és viselkedésével pszichikai nyomás alá helyezte a Fidesz–KDNP-s és a Mi Hazánk színeiben politizáló önkormányzati képviselőket.

Zavarta volna a szentmise a helyi MSZP-t

A megdöbbentő esetről számolt be a Magyar Nemzetnek Tamás Zoltán, a Fidesz jászberényi frakcióvezetője, aki jóval Balogh Béla akciója után értesült a történtekről.

Vízió

Jakab Péter szerint Budai Lóránt bajnok sikere egyfajta üzenet Orbán Viktornak: elég volt a Fidesz-korszakból, az ország nem kér a kormánypártokból.

Az ellenzék polgármesterjelöltje győzött Jászberényben

Csakúgy, mint szűk egy hónapja, ezúttal is az összellenzéki jelölt győzött a megismételt polgármester-választáson Jászberényben, Komlón pedig Polics József (Fidesz–KDNP) marad a polgármester.

Tíz településen tartanak megismételt választást

A szavazás tíz település mintegy 30 ezer választópolgárát érinti, őket a helyi választási irodák a helyben szokásos módon tájékoztatták arról, hogy meg kell ismételni a négy héttel ezelőtti szavazást.

Tíz településen ismétlik meg a választást szabálytalanságok miatt

Tíz településen ismétlik lesz megismételt önkormányzati választás vasárnap a választási bizottsági vagy bírósági döntés alapján, egyebek mellett pénzfelajánlások, szabálytalan lakcímlétesítések, valamint a mozgóurnás szavazás szabályainak megsértése miatt.

Frontális támadás Jászberényben

Mindent elsöprő, lejárató akciókkal fűszerezett kampányt folytat az ellenzék Jászberényben, ahol november 10-én megismétlik a polgármester-választást.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …