Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Bayer show:Az első csatát megnyertük, a háborút még nem

Címke: Juhász Hajnalka

11 cikk 1/2 oldal

A mérsékelt muszlimokkal működik a párbeszéd

Hazánk nyolcmilliárd forinttal támogatja az üldözött keresztényeket. Iskolák, kórházak felépítésétől egészen egyetemi ösztöndíjak odaítéléséig terjed a kormány programja. Hogyan jut el a segítség oda, ahová kell, és pont oda jut-e? Van-e fogadókészség a világban arra, hogy csatlakozzanak ehhez a különleges modellhez? Ezekről a témákról beszélgetett a Hír TV Globál című műsorában Gantner Barnabás Juhász Hajnalka miniszteri biztossal és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel.

Juhász Hajnalka: Nagy a fogékonyság a humanitárius segítségnyújtási politikánk iránt

Van fogékonyság az üldözött keresztények helyben való megsegítését célzó magyar megoldások, illetve a Hungary Helps program iránt az Egyesült Államokban. A Szentszék külkapcsolati miniszterhelyettesével és az ENSZ Gazdasági és Szociális tanácsának ügyvivőjével találkozott Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője. A miniszteri biztos az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: fantasztikus érzés, amikor az ember úgy ül le tárgyalni ezekkel az emberekkel, hogy nem a Hungary Helps programot kell bemutatni, mert ezzel már tisztában vannak, hanem az a kérdés, hogy mik a további projektek.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …