Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: kampány

835 cikk 1/84 oldal

Üresen maradt Karácsony Gergely széke

A baloldal főpolgármester-jelöltje bár megígérte, nem ment be a köztévé reggeli műsorába, ahogy csütörtöki sajtótájékoztatóját is zárt körben tartotta meg.

Donald Trump falépítést ígért és a sajtót bírálta

Donald Trump amerikai elnök további falak építését ígérte az Egyesült Államok déli határain, és a sajtót, valamint a demokrata párti politikusokat ostorozta új-mexikói kampányrendezvényén hétfőn este.

Magyar Levente: A mostani évek Magyarország évei

Hazánk teljesen más helyzetben van, mint 2010 előtt, az elmúlt kilenc évben emelkedett az életszínvonal, erőssé és stabillá vált a gazdaság – jelentette ki az államtitkár Fehérgyarmaton.

Ellenzéki rémálom volt a jelöltállítás

A sokszereplős és kiszámíthatatlan harc sokkal többet kivett belőlük, mint amire számítottak, az ellenzéki jelöltek már gyakorlatilag túl vannak egy választási kampányon, és halálosan fáradtak.

Kuncze-komment

Kuncze Gábor a nevezetes Révész Mártíriusz-„poénja” óta humoros ember hírében áll. Alighanem most is csak viccel, mint fénykorában…

Lefoglalások az ellenzéknél

Laptopokat, papírokat foglalt le a rendőrség Józsefvárosban az ellenzéki polgármesterjelölt kampány-főhadiszállásán. Karácsony Gergelyék hatalmi visszaélést emlegetnek és tüntetésre készülnek.
835 cikk 1/84 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.