Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: kampány

266 cikk 1/27 oldal

Újabb ígéretét szegte meg Karácsony

A 415 milliárd forint főösszeggel tervezett 2020-as büdzsében működési kiadásokra 260,4 milliárd forintot terveztek be, a beruházásokra, felújításokra 148,1 milliárd forintot.

Szépen gyűlik a pénz az elnök kampányára

A Donald Trump újjáválasztását támogató csoportok januárban több mint 60 millió dollárt gyűjtöttek az amerikai elnök kampányára, és több mint egymilliárd dollár összegyűjtése a céljuk.

Fehér állam nyitja a sort

Más, később voksoló államokban jobban érvényesül a demokrata bázis vagy akár az egész társadalom sokszínűsége – mondta Mitchell McKinney, a Missouri Egyetem professzora.

Már most készülnek a 2022-es kampányra Sorosék

A már kiképzett és kipróbált emberek most havonta tartanak képzéseket a tüntetések, a polgári engedetlenségek, illetve a törvénysértő cselekedetek mibenlétéről.

Sajtóklub: A szavazók rájöttek, ez nem játék!

Nagyon hálás vagyok a győrieknek, hogy nem dőltek be annak a nemtelen, undorító, aljas eszközöket használó kampánynak, ami az ellenzéki koalíciót volt hivatott megtámogatni – mondta Gajdics Ottó.

Koronavírus: sorra jelentik a megbetegedéseket

Szigorította az egészségügyi óvintézkedéseket, és kommunikációs kampányt indított a kínai kormány a Vuhan városából indult koronavírus megfékezésére.
266 cikk 1/27 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …