Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: kampány

779 cikk 1/78 oldal

Kampány a meggyfogyasztás ösztönzésére

Feldman Zsolt tájékoztatása szerint Magyarország az Európai Unió második legnagyobb meggytermelője Lengyelország után, az unió pedig a világ meggytermésének harmadát adja.

Informátor: Kálmán Olga programja nem sok konkrétumot tartalmazott

A sikerélmény fontos, a politikában meg végképp. Az ellenzéki pártok kitaláltak maguknak egy versenyt, ahol bármilyen eredmény születik, győztesnek számítanak. Ez lett a főpolgármesteri előválasztás. A sztori már az év elején elkezdődött, hiszen az első forduló eredménye már február 3-án megvolt. Ezt a versenyt Karácsony Gergely behúzta, az MSZP-s Horváth Csabával szemben. Aztán elérkezett a második forduló. A történet egyszerűnek indult, aztán Gyurcsányék megbonyolították. Sokáig úgy volt, hogy ők is Karácsonyt támogatják, azonban végül saját jelöltet állították Kálmán Olga személyében. Az ellenzéki verseny június 20-án indult és 26-án ért véget. Az Informátor a kampány utolsó napjait követte végig.

Bident támadták társai

Az Egyesült Államok volt alelnöke egymaga az összes demokrata szimpatizáns egyharmadának támogatását élvezi jelenleg, a többi összesen 23 aspiráns a maradékon kénytelen osztozni.

A tisztább strandokért indult kampány

A fürdőhigiéné javításáért, a tisztább strandokért fogott össze a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.-vel.
779 cikk 1/78 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.