Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: kaposvár

54 cikk 1/6 oldal

Véget ért az ellenzéki összefogás

Az önkormányzati választásokra alakult, ernyőszervezetnek szánt, hivatalosan civil szervezet taglétszáma a törvényben előírt szám alá csökkent.

Bántalmazottként, nehezített pályán

Több száz súlyos pszichés vagy disszociá­lis tüneteket mutató, pszichoaktív szerekkel küzdő, tartósan beteg, fogyatékos, ezért különleges ellátást igénylő fiatal él jelenleg Magyarországon speciális gyermekotthonokban.

Karneváli hangulattal és futófarsanggal űzik el a telet Kaposváron

Jelmezes felvonulással és futóversennyel búcsúztatják a telet február 7. és 9. között Kaposváron a somogyi megyeszékhely hagyományos farsangi rendezvénysorozata keretében – tájékoztatta a szervező Együd Árpád Kulturális Központ az MTI-t.

Numizmatikai kiállítás nyílik Kaposváron

Félezer még be nem mutatott pénzérmét, köztük igazi ritkaságokat láthat a nagyközönség a Rippl-Rónai Múzeum új, állandó kiállításán, amely kedden nyílik Kaposváron.

Kaposvár: letartóztatták a bántalmazó fiatalt

A gyermekvédelemben is zéró tolerancia érvényes a bántalmazással szemben – jelentette ki Fülöp Attila államtitkár, aki belső vizsgálatot rendelt el a kaposvári gyermekotthonban.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …