Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: kaposvár

220 cikk 1/22 oldal

Megújul a kaposvári Színház park

A Csiky Gergely Színház októberben befejeződő rekonstrukciójával párhuzamosan, kétszázmillió forintból megújul a teátrum melletti park is Kaposváron – mondta a város polgármestere pénteken.

A magyar színházi élet legkiemelkedőbb ünnepe

Jövő csütörtökön 14 versenyelőadással és több mint száz kísérőprogrammal startol a legnagyobb hazai színházi seregszemle, a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT).

Új versenyuszoda épült Kaposváron

Átadták a 4,5 milliárd forintból épített új versenyuszodát Kaposváron, amely idén ifjúsági és felnőtt úszó országos bajnokságoknak otthont ad, de a versenysport mellett a szabadidősportot is szolgálja.

Százhúsz program az idei Rippl-Rónai Fesztiválon

Mintegy százhúsz programot kínál idén a Rippl-Rónai Fesztivál: a Kaposvár világhírű szülöttének, Rippl-Rónai József (1861-1927) festőművésznek emléket állító összművészeti rendezvényt május 30. és június 2. között tartják a somogyi megyeszékhelyen.

Október 23-án nyit a megújult Csiky Gergely Színház

Október 23-án nyílik meg újra a nagyközönség előtt a több mint 9 milliárd forintból felújított és kibővített kaposvári Csiky Gergely Színház – jelentette be Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester hétfőn.
220 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.