Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Kazahsztán

129 cikk 1/13 oldal

Kazahsztán nem akar változtatni

Ahogy azt előre sejteni lehetett, Kazahsztán szemében sokat számított, hogy a márciusban lemondó Nurszultan Nazarbajev államfő kit látna szívesen megüresedő széké­ben.

Új elnök Kazahsztán élén

A szavazatok mintegy hetven százalékával Kaszim-Zsohart Tokajev lett Kazahsztán új elnöke. A Nurszultan Nazarbajev örökébe lépő elnök valószínűleg nem változtat a Haza Atyja irányvonalán.

Nazarbajev nélkül próbál boldogulni Kazahsztán

Hét jelölt jelezte indulását a kazahsztáni elnökválasztáson, amelyre vasárnap kerül sor. Az első az egyenlők között a jelenlegi, ideiglenes államfő, Kaszim-Zsomart Tokajev.

Ügyes, de irányvesztett játékosok

Egy korszak végérvényesen lezárult, az új viszont még nem kezdődött el. Így jellemezhetjük az ötödik helyen végzett magyar jégkorong-válogatott helyzetét a divízió I/A világbajnokság után.
129 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.