Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: Kecskemét

197 cikk 1/20 oldal

Letartóztatták a kecskeméti áruházi lövöldözőt

A Kecskeméti Járásbíróság pénteken egy hónapra elrendelte annak a 75 éves kecskeméti férfinek a letartóztatását, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy volt élettársát meg akarta ölni – tájékoztatta a Kecskeméti Törvényszék közleményben az MTI-t.

Kényes egyensúly

A magyarországi járműipar reagál a globális folyamatokra, az elektromos meghajtás növekvő térnyerésére és az euró­pai károsanyag-kibocsátási szabályok szigorodására.

Épülhet Kecskemétig az M8-as

Már zajlik az M8-as gyorsforgalmi út Székesfehérvár és Kecskemét közötti két szakaszának a tervezése. A mintegy száz kilométer hosszú, kétszer két sávos út kivitelezése a tervek szerint 2023-ban kezdődhet el.

Jelentős fejlesztések a Mercedesnél

Hamarosan megkezdődik a sportos CLA Shooting Brake sorozatgyártása, az alkatrészeket drónok szállítják a telephely területén, és az üzem működését karbonsemlegessé teszik három éven belül.
197 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.