Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: Kecskemét

56 cikk 1/6 oldal

Továbbra is erős a befektetési kedv Kecskeméten

Az ipari szegmens teljes spektruma megtalálható Kecskeméten annak köszönhetően, hogy egy világmárka, a Mercedes a városba költözött – mondta Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP) polgármester.

Az jár jól, aki egyedül alszik

Házasságok egy jelenetből – mondhatnánk a Kecskeméti Katona József Színház Ruszt József Stúdiószínházának előadásáról, amelyben Ingmar Bergman legtöbbet játszott darabját.

Nagycsaládosok évzárója Kecskeméten

270 szülő és 340 gyermek vett részt a Nagycsaládosok évzáró ünnepségén Kecskeméten. A NOE vezetője a rendezvényen hangsúlyozta: a kormány által bevezetett Családvédelmi Akcióterv bővítése nagy segítség lesz a többgyermekes családoknak.

Héjjas Iván vizitációja a Népszavánál

A Kecskemét melletti erdőkben meggyilkolt emberek tetemeit találják meg. Az újságok beszámolóiban visszatérő elem, hogy Héjjas Iván, a karhatalom megszervezője főszereplője a gyilkosságok végrehajtásának.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …