Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: kereskedelem

95 cikk 1/10 oldal

Peking révbe ér Pireuszban

Noha a két ország közti kereskedelem felpörgőben van, Görögország Kínába irányuló exportja még mindig alacsony szinten áll, értéke nem haladja meg az évi egymilliárd eurót.

Ne vegyünk meg minden akciós árut!

Mintegy 1,2 millió magyar internetező várja idén a tengerentúli mintára hazánkban is néhány éve elterjedt fekete péntek (black friday) akciózást a webáruházakban.

Meglódult a bolti forgalom az ősz elején

Érdemben gyorsult a kiskereskedelem a második negyedévhez képest július és szeptember között, ami hozzájárulhat az öt százalék körüli GDP-növekedés fenntartásához.

Barátok közt

A Macron házaspárt a legnagyobb pompával várták a csaknem másfél milliárd fős Kínai Népköztársaság potom 25 milliós gazdasági fővárosában.

Eurázsia korszakát éljük

Közös célunk a hosszú távon fenntartható fejlődés, amelynek sikeres megvalósításához összehangolt nemzetközi együttműködés szükséges.
95 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …