Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: keresztényüldözés

13 cikk 1/2 oldal

Segítség az etiópiai keresztényeknek

Orbán Viktor kedden találkozott az etiópiai katolikus, ortodox és evangéliumi keresztény egyházak elöljáróival, akikkel többek közt a keresztényüldözés ügyét vitatta meg.

Támogatás a szír családoknak

A szíriai polgárháborút túlélő, traumatizált gyermekeket és a válsághelyzetben lévő családokat segítő intézményre a Magyar Kolping Szövetség gyűjtött össze tízmillió forintnyi adományt.

Jelenleg két síkon zajlik a keresztényüldözés

A heti szóbirkózásban a keresztényüldözés volt az egyik vitatéma, a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i terrortámadás kapcsán. A Hír TV Szabadfogás című műsorának vendégeinél – vagy ahogy Huth Gergely megjegyezte a „hét kicsi filozófus” tanácskozásán – szóba került a média kérdése, és a politikai közbeszéd jelenlegi helyzetét sem hagyták szó nélkül.

Azbej Tristan: A keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel

Elfogadhatatlannak nevezte Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, hogy bár a keresztények a világ legüldözöttebb vallási csoportja és a keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel, „a nemzetközi szervezetek és az emberi jogi fórumok némán, cinkosan hallgatnak erről a tényről”.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …