Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: kína

956 cikk 1/96 oldal

Fehér foltokat „talált” a világban a járvány terjedésével kapcsolatban az amerikai hírszerzés

„Fehér foltokba” ütközik az Egyesült Államok hírszerzése, miközben a koronavírus-világjárvány feltérképezéséhez és természetrajzának felvázolásához gyűjt adatokat: Kínában, Oroszországban, Észak-Koreában komoly akadályokba ütközik, de Iránban sincs könnyű dolga – áll a Reuters hírügynökség hétfő éjjeli jelentésében.

Peking nagy lépéselőnyhöz jutott

Tesztelni, tesztelni, tesztelni – így szól a koronavírus-járvány megfékezéséről folytatott vita egyik sokat hangoztatott véleménye.

Kínai óriásvállaltok újrakezdték a termelést

Kínában a múlt héten szombatig a koronavírus-járvány miatt korábban leállt nagy iparvállalatok 98,6 százaléka újraindította a termelést a pekingi ipari és informatikai minisztérium hétfőn tett bejelentése alapján.

Jól jöhetnek ki a kórból

Elemzők most arról vitatkoznak, hogy a koronavírus-járvány kinek a javára mozdítja el a világgazdaság jövőjét meghatározó, megrekedt konfliktust.
956 cikk 1/96 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …