Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: Kispest

43 cikk 1/5 oldal

A kispesti hangfelvételek újabb „jóslata” vált valóra

Lackner Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt a kispesti felvételeken, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a választások után.

Több százmilliós megbízások haverok cégeinek Kispesten

Építőipari megbízásokat kaptak a kispesti szocialista önkormányzati képviselő volt férjének érdekeltségi körébe tartozó vállalkozások a szintén szocialista vezetésű kispesti önkormányzattól.

Életveszélyes egy kispesti óvoda udvara

Az egyik fát nemrég kivágták, ám több más veszélyes fa is maradt. Kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentést tett az egyik szülő.

Karácsony kérjen tanácsot Lacknertől!

A főpolgármesternek ahhoz, hogy a választási kampányban elhangzott ígéreteit teljesíteni tudja – amihez még hozzá sem kezdett –, máris 50 milliárd forintra van szüksége.

Kránitz dupla fizetést kapott

A kispesti önkormányzat keddi képviselő-testületi ülésén megszavazták, hogy a korrupciós botrányba keveredett Lackner Csaba ne kapjon alelnöki posztot a szociális és lakásügyi bizottságban.

De mit keresnek a szocialista csizmák a kispesti asztalon?

A nyilvánosságra hozott kép- és hangfelvételek alapján egy korrupciógyanús hálózat képe rajzolódik ki, amely foglyul ejtette a kispesti önkormányzatot és zsákmányként tekint a közpénzre.

Kicsinyes bosszúhadjárat Kispesten

Kevesebb fizetést és bizottsági posztot kapnak az új ciklusban a Fidesz-KDNP kispesti önkormányzati képviselői, és még az egyik irodájukat is elvennék a tervek szerint – nyilatkozta Dódity Gabriella.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …