Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: kiszelly zoltán

31 cikk 1/4 oldal

Kiszelly Zoltán: Megkésett lépés az EU reformja

Berlin és Párizs felkarolja az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek azon javaslatát, hogy kétéves tanácskozássorozat induljon Európa jövőjéről.

Budapest nem tud megújulni

Visszatértek a főváros vezetésébe a Gyurcsány-Bajnai-korszak bukott politikusai, és az önkormányzati cégekhez delegáltak jelentős fizetésemeléseket is kaptak.

Erősödik a baloldal médiatúlsúlya

A kormánypártok bevándorlástematikáját akarják majd kiszorítani a klímaideológiával azok a lapok, amelyeket a baloldali ellenzék vesz át, illetve hoz létre – jósolta Kiszelly Zoltán.

Ismét feltűnt Bajnai Gordon

Csupán néhány nappal főpolgármesterré választása után Karácsony Gergely máris sort kerített Bajnai Gordonnal való találkozójára egy XII. kerületi étterem hátsó, csendes kerthelyiségében.

Nem szavazókat, pozíciókat vesztettek a kormánypártok

Négy kerületet leszámítva minden városrészben jobb eredményt értek el a kormánypártok jelöltjei, mint az EP-választáson, és Tarlós Istvánra is tizenhatezerrel többen adták voksukat, mint 2014-ben.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …