Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: kocsis máté

101 cikk 1/11 oldal

Lesújtó vélemények Nagy Ervin szavairól

Csupó Gábor, a világhírűvé vált Simpson család című rajzfilmsorozat alkotója elítélte Nagy Ervin színésznek Kocsis Mátéra, a Fidesz frakcióvezetőjére tett durva kijelentéseit.

Propagandakiadvány készült a Józsefvárosban

A napokban derült ki, hogy az új kerületi vezetés és az ellenzéki polgármester a látszatra sem ad: az újság felületének körülbelül harmadát Pikó fotói teszik ki.

Orbán Viktor: Epeömléseket kapok, nem kérdéseket

Ismét frappáns válaszokat adott Orbán Viktor az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában, amikor ellenzéki képviselők igyekeztek fogást találni a miniszterelnökön.

Gothár-ügy: ellentámadás

Mintha a „magyar kulturális élet egésze” kapta volna a kormányzati kritikát, nem pedig az a Máté Gábor, aki szemet hunyt a színésznőket évek óta molesztáló Gothár Péter rendező viselt dolgai fölött.

Pótszék

A Gothár-ügy legújabb fejleménye, hogy Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető Facebook-oldalán közölte: azon van, hogy a kormány változtasson a kultúra finanszírozásának gyakorlatán.
101 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …