Kocsis Máté: A gyalogosok nem, de a sorosista tüntetők használhatják a Lánchidat

Még mindig nem fejezték be a hídfelújítást Karácsony Gergelyék.

Forrás: Facebook2023. 04. 25. 9:22
KOCSIS Máté; SIMICSKÓ István
Balatonfüred, 2023. február 23. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetõjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése után a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. február 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest mindenkié! A fővárosi gyalogosok nem használhatják a Lánchidat, a sorosista tüntetők viszont igen – írta ma reggel Facebook-oldalán Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője arra reagált, hogy tegnap a félig kész Lánchídon vonultak az ellenzéki tüntetők, azonban a Karácsony Gergely vezette főváros még mindig nem fejezte be a felújítást, így alaphelyzetben a híd két oldalán kialakított gyalogosjárdák le vannak zárva. 

A Láncidat egyébként az autósok sem használhatják, hiába nyitották meg decemberben, csak a buszok és a taxik hajthatnak át rajta. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.