Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 8., vasárnap, Mária napja

Címke: közvélemény-kutatás

44 cikk 1/5 oldal

A választók megelégelték a berlini nagykoalíciót

Az Allensbach Intézet közvélemény-kutatása szerint négy év alatt 80 százalékról 57 százalékra csökkent azoknak az aránya, akik úgy vélik, Németország egyik erőssége a politikai stabilitása.

Másképp látjuk Moszkvát

A magyar közvélemény 43 százaléka pozitív, míg 36 százaléka negatív véleménnyel van Oroszországról – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

A közvélemény-kutatásról őszintén

Ismert, hogy a Nézőpont Intézet több fővárosi felmérése Tarlós István különböző mértékű előnyét mutatta a kampány egyes szakaszaiban, a Medián és a Publicus pedig már idejekorán a verseny közel kiegyenlített állását jelezte.

Tartja előnyét a Fidesz–KDNP

Ha most vasárnap lennének a választások, a teljes népesség 37 százaléka voksolna a kormánypártokra. A DK és a Momentum bázisa mindössze nyolc-nyolc százalék.

Századvég: Tartja előnyét a Fidesz-KDNP

A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a Demokratikus Koalíció stabilizálta pozícióját, így Gyurcsány Ferenc pártja számít az ellenzék vezető erejének.

A budapestiek erős és tapasztalt vezetőt támogatnak

A budapestiek nem tartják hitelesnek a zuglói polgármester zöldpolitikai terveit sem: a megkérdezettek 55 százaléka szerint Tarlós István alkalmas a zöldterületek fejlesztésére.

Jelentős az előny a főpolgármesternél

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Tarlós István népszerűsége jelenleg nagyobb, mint két kihívójának, Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek együttvéve.

Elbúcsúzna a britektől a skótok többsége

A skótok többsége a függetlenségre szavazna a Nagy-Britanniától való kiszakadásról szóló újabb népszavazáson egy frissen készült közvélemény-kutatás szerint.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …