Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: kritika

126 cikk 1/13 oldal

Értelmetlen lebegés

Claires Denis a Csillagok határán című alkotása esetében a legnagyobb probléma mindjárt a forgatókönyvvel adódott, pedig a leírás alapján a történet akár ígéretes is lehetett volna.

A mi mocsári Pszichónk

Felejtsük el kicsit Vlad Tepest, akiről már annyi bőrt lenyúzott saját mítosza és a popkultúra. Gondoljunk Erdély vadregényes, titokzatos erdőire, hegyeire, mocsaraira.

Ásíttató horror macskával

Amikor Stephen Kingnek, a horrorzsáner királyának Az című regényéből 2017-ben egy jól sikerült, sok újat hozó filmet forgattak, felcsillant a remény...

Erődemonstráció

Magyarország az utóbbi években a nagyságán és gazdasági erején túlmutató tényezővé vált az európai politika színpadán, aminek egyértelmű oka a 2015-ös migrációs válságra adott válasza.

Hiteltelen szuperhősnő

A Brie Larson által alakított új szuperhőskarakter nem tudja felvenni a versenyt a sokkal érdekesebb és egyedibb Doctor Strange-nek szentelt előtörténettel.

Megölnéd egy nő férjét, ha kéri?

Az Apró mesék a Szász—Köbli alkotópáros eddigi legérettebb filmje, amely nemcsak egy izgalmas történelmi tabló a második világháború utáni romos és megszállt Magyarországról.

Rebrov bizonyítási, a Vidi győzelmi kényszerben

A labdarúgó NB I 22. fordulójában a listavezető Ferencváros a kiesés elől menekülő Puskás Akadé­miát, a címvédő Vidi pedig a tizenhárom ponttal leszakadva sereghajtó Haladást fogadja.

Kíváncsi művészek, szokatlan tér

A tapasztalt kiállításlátogatót kevélységgel kísérti az ördög: ha sokat láttunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy már mindent láttunk.

Baloldali stockholmi kritika a családpolitikánknak

A szociáldemokrata Strandhäll a Twitteren osztotta meg az Aftonbladet svéd napilap véleménycikkét, mégpedig azzal a megjegyzéssel: „Aggasztó, ami Magyarországon történik.”
126 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.