Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: látogatás

236 cikk 1/24 oldal

Magyarországra látogat a szlovák államfő

Hivatalos látogatást tesz Magyarországon Zuzana Caputová, a Szlovák Köztársaság elnöke csütörtökön. A szlovák államfő Áder János köztársasági elnök meghívására érkezik Budapestre.

Hőkamerák kerítések nélkül

Trumppal ellentétben az EU vezető szervei és a tömeges illegális bevándorlás célországai nem tanultak a 2015-öt megelőző évek tapasztalataiból és válságtüneteiből.

Megérkezett Romániába Ferenc pápa

Megkezdte pénteken háromnapos pasztorális és ökumenikus jellegű apostoli látogatását Romániában Ferenc pápa.

Több tízezer embert várnak Ferenc pápa bukaresti látogatására

Több tízezer katolikus és ortodox hívet, valamint érdeklődőt várnak Ferenc pápa hét végi bukaresti látogatására, amelyre szigorú biztonsági intézkedésekkel, forgalmi korlátozásokkal és egésznapos programmal készülnek a szervezők – jelentették be kedden Bukarestben.

Golfdiplomácia Tokióban

Bár a látványos programokkal tarkított vizit aligha hoz megoldást a két ország közötti nézeteltérésekben, a Kínát bekerítő amerikai diplomáciának fontos állomása lehet.
236 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.