Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: légiközlekedés

195 cikk 1/20 oldal

Drónnal fenyegetnek a klímaaktivisták

Letartóztattak két klímavédő aktivistát tegnap, akik a londoni Heathrow repülőtéren terveztek drónokat reptetni, hogy tiltakozzanak a szén-­dioxid-kibocsátás ellen.

Idén már nem száll fel Boeing MAX gép

Több légi társaság már kivette idei foglalásaiból a 737 MAX gépeket, míg mások 2020 előtt nem is várják, hogy befejeződjön az engedélyeztetési folyamat.

Szijjártó Péter: A LOT második bázisává válik Budapest

A lengyel nemzeti légitársaság szeptember 22-én indítja Budapest és Szöul közötti járatát, és hamarosan új járatokat indít a magyar fővárosból Prágába, Stuttgartba, Belgrádba és Szófiába is.

Startélmény

Ahogy a baby boomer generációhelyét számarányukban lassan átveszik a millenniumiak, úgy növekszik a duty free boltok forgalma is.

Megtéveszthette utasait az ismert fapados légitársaság

Azonnali fogyasztóvédelmi vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Kormányhivatalnál Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Ryanair egyik járatán történtek miatt.
195 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.