Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: liberális

14 cikk 1/2 oldal

A Momentum az új SZDSZ

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a Momentum Mozgalom egy tőrőlmetszett liberális párt, noha politikusai nemrég — taktikai okokból — még mindent megtettek, hogy centristának állítsák be az új formációt.

Füst a liberális világ felett

A haladó sajtó pedig, amely valami sajátos liberális unikalitást delirálva magának, állandó „elnyomásban” ellenőrzi a hatalmat, már most történelmet írt az erdőtüzek kapcsán.

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

A liberális közgazdászok hiteltelensége

Magyarországon először Matolcsy György és Varga Mihály csinált valódi gazdaságpolitikát, olyat, amelyik nem volt ellentétes a társadalompolitika alapvető céljaival.

Gőgje buktatta meg Macron emberét

Érdekes fordulatot vett az Európai Parlament liberális frakciójának ­vezetéséért folytatott küzdelem, miután a poszt egyik esélyesének számító jelölt kiszállt a versenyből.

Az első szívdobbanás törvénye

Csak azt nem értem, hogy a humanitárius és környezetvédő lelkesedés miért nem terjed ki a védekezésre képtelen emberi magzatokra is, akiket milliószám gyilkolnak meg évente?
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …