Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: london

82 cikk 1/9 oldal

Szabadfogás: A katonák értik a problémát

Orbán Viktor a londoni NATO-csúcs után azt nyilatkozta, hogy a NATO először mondta ki, hogy a délről érkező tömeges migráció biztonsági kihívást jelent, és a szövetségnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel.

Egységet mutatott a NATO

Miután a NATO-csúcs nyitányán lezajlott a pengeváltás, a zárónapon már mindenki ügyelt arra, hogy a katonai szövetség 70. évfordulójához méltó módon, a nézeteltérések ellenére is egységet sugározzon.

Stoltenberg: A NATO tervekkel és erőkkel rendelkezik a balti államok védelméhez

A NATO intézkedéseket készített elő és megfelelő erőkkel is rendelkezik a három balti ország – Észtország, Lettország, Litvánia – és Lengyelország védelméhez – mondta kedden Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Londonban, ahol az észak-atlanti szövetség kétnapos jubileumi csúcstalálkozóján vesz részt.

Terror: hibáztak a brit hatóságok

Pártpolitikai kérdést csináltak Nagy-Britanniában a pénteki késeléses terrortámadásból. A szigetország utcáin jelenleg is több tucat, idő előtt szabadult dzsihadista járkálhat.
82 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …