Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: london

478 cikk 1/48 oldal

A Liberális Demokraták vezetője szerint Harman és Clarke kész lenne vezetni egy átmeneti kormányt

Jo Swinson, az ellenzéki brit Liberális Demokraták párt vezetője pénteken közölte, hogy két, általa javasolt politikus, a kormányzó Konzervatív Párt tekintélyes veteránja, Ken Clarke és a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét adó Munkáspárt (Labour) tapasztalt egykori vezetője, Harriet Harman egyaránt kész lenne vezetni egy átmeneti kormányt abban az esetben, ha a Labour jelenlegi vezetője, Jeremy Corbyn által a Boris Johnson miniszterelnök ellen kilátásba helyezett bizalmatlansági indítvány sikerrel járna.

Késelés történt a brit belügyminisztérium közelében

Az áldozat egy hatvanas éveiben járó férfi, aki nincs életveszélyben. A hatóságok vizsgálják, hogy terrorista indíttatású volt-e a bűncselekmény, de egyelőre nem találtak erre utaló jeleket.

Ősszel jöhet az igazi londoni válság

Londonban nincs nyári szünet: míg Boris Johnson kormánya újabb és újabb jóléti intézkedéseket vezet be, az unióbarátok sorban gyártják a forgatókönyveket az alku nélküli brexit elkerülésére.

Kiterjedt területek maradtak áram nélkül Angliában

Áram nélkül maradtak London és Délkelet-Anglia kiterjedt területei péntek este – közölte a helyi áramszolgáltató, amely szerint az áramszünetet a National Grid energiaelosztó hálózatban bekövetkezett meghibásodás okozhatta. Az áramellátást később helyreállították.

Machetével támadtak egy rendőrre Londonban

Az áldozatot azonnal kórházba szállították, a támadót pedig súlyos testi sértés gyanújával őrizetbe vették, s egy rendőrőrsre szállították kihallgatásra.

Bozótvágó késsel támadtak egy rendőrre Londonban

A brit fővárosban az elmúlt években megnőtt a késes támadások száma. Az elmúlt évben több mint ezer, 10 és 19 év közötti gyerek és fiatal került kórházba késsel okozott sebesülésekkel.

Újabb hajót foglalt le Teherán

Az IRNA iráni állami hírügynökség úgy értesült, hogy a tartályhajót Busehr kikötőjébe irányították, és szállítmányát átadták az olajtermékek szétosztásával foglalkozó állami vállalatnak.
478 cikk 1/48 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.