Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: Magyarország

4681 cikk 1/469 oldal

Kína a régió motorját látja a térségben

A magyar gazdaság jóval az uniós átlag feletti növekedési ütemével, a csökkenő adóterhekkel és versenyképes üzleti környezetével egyre jobb lehetőségeket kínál a befektetők számára.

Dárdai nyáron távozik

A zsinórban elvesztett öt mérkőzés ellenére sem menesztik Dárdai Pált a Bundesligában jelenleg tizenegyedik Herthától, ám a klub vezetői a nyáron nem is hosszabbítják meg további egy évre a szerződését. A korábbi szövetségi kapitány három előtte álló lehetőséget is felvázolt, de ezek között nem szerepel az, hogy hazatérne Magyarországra.

Ismét lesz Kassa-Miskolc ultramaraton

Ismét megrendezik a Kassa-Miskolc ultramaratont, az első futóversenyre húsz évvel ezelőtt került sor, most május 18-án rajtol Kassáról a mezőny – közölték a szervezők az MTI-vel.

Orbán Viktor együttérzéséről és támogatásáról biztosította a francia államfőt

A magyar emberek nevében együttérzését és támogatását fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Emmanuel Macron francia köztársasági elnöknek és Éric de Moulins-Beaufort reimsi érseknek, a Francia Püspöki Kar elnökének a párizsi Notre-Dame-székesegyházat ért tragikus tűzeset kapcsán – tájékoztatta az MTI-t kedden Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
4681 cikk 1/469 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.