Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: Márki-Zay Péter

40 cikk 1/4 oldal

Hódmezővásárhelyen szeretnék, ha elülne a zaj

Béke vagy békétlenség – ez volt a legnagyobb tétje a választásnak a hódmezővásárhelyiek számára, legalábbis ez derül ki azokból a beszélgetésekből, amiket a városban folytattunk a helyiekkel.

Lassan gyűlnek az ellenzéki aláírások

Nem tekinthető még hivatalos polgármesterjelöltnek a magát esélyesnek tartó szegedi Botka László és a hódmezővásárhelyi Márki-Zay Péter sem.

A függetlenség bajnoka

Hősünk az új ellenzéki erősorrend szerint módosította baráti körét. Újabban legtöbbet a Gyurcsány család kampányol a független Márki-Zay városában.

Ellenzéki előválasztás és káosz Szolnokon

Jelen állás szerint tehát Lukácsi Katalint csak a Momentum támogatja egyértelműen, míg Radócz Zoltán mögött, ha nem is nyíltan, de a Jobbik is ott lehet.

Márki-Zay nem fizet a kórháznak

A polgármester az áprilisi jogerős döntés óta nem utalta át a nyolcszázezer forintos sérelmi díjat, amelyet egy korábbi otromba kijelentése miatt ítélt meg a bíróság a helyi kórháznak.

Jobboldal-imitáló ellenzék

Nagy a tolongás újabban a konzervatív jelmezkölcsönző előtt, de ez a balos maszkabál nemigen fog megtéveszteni senkit.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …