Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: Márki-Zay Péter

101 cikk 1/11 oldal

Csak nyoma ne maradjon!

Márki-Zay Péter szerint leghelyesebben akkor cselekszik a gyermekes szülő, ha mielőbb tekintélyt szerez csemetéje előtt. Ő például a testi fenyítést is helyénvalónak tartja.

Cserépbe ültetett bizalom

Esztergomban megvalósulni látszik az ellenzéki pártok álma, állítólag megtalálták közös jelöltjüket az őszi polgármester-választásra: bizonyos Cserép Jánosba helyeznék a bizalmukat.

Hemzseg a hibáktól Márki-Zay Péterék listája

Annyi a hiba a Mindenki Magyarországa Mozgalom polgármesterjelölti listájában, hogy sokan azt gondolhatják, meghackelték Márki-Zayék internetes oldalát. Akad, akit tudta nélkül tüntettek fel a lajstromban.

Sorosék előtt hajbókolt a Márki-Zay

Márki-Zay Péternek megint nincs ideje Hódmezővásárhellyel foglalkozni és vezetni a várost: az ellenzéki polgármesterre és szakértelmére nemrég az USA-ban volt égető szükség.

Megtűrt vásárhelyi jogsértés?

Bár megígérte, a mai napig nem adta vissza Nagy Ernő hódmezővásárhelyi MSZP-s önkormányzati képviselő, a Lakásügyi Tanácsadó Testület (LTT) elnöke a lányának mutyizott ingatlant.
101 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.