Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: Márki-Zay Péter

113 cikk 1/12 oldal

A függetlenség bajnoka

Hősünk az új ellenzéki erősorrend szerint módosította baráti körét. Újabban legtöbbet a Gyurcsány család kampányol a független Márki-Zay városában.

Ellenzéki előválasztás és káosz Szolnokon

Jelen állás szerint tehát Lukácsi Katalint csak a Momentum támogatja egyértelműen, míg Radócz Zoltán mögött, ha nem is nyíltan, de a Jobbik is ott lehet.

Márki-Zay nem fizet a kórháznak

A polgármester az áprilisi jogerős döntés óta nem utalta át a nyolcszázezer forintos sérelmi díjat, amelyet egy korábbi otromba kijelentése miatt ítélt meg a bíróság a helyi kórháznak.

Jobboldal-imitáló ellenzék

Nagy a tolongás újabban a konzervatív jelmezkölcsönző előtt, de ez a balos maszkabál nemigen fog megtéveszteni senkit.

Karácsonyékat csak a nagypolitika érdekli

A Karácsony főpolgármesteri ambíciói miatt gazdátlanná váló Zugló lassan lemarad a többi fővárosi kerület mögött, Hódmezővásárhely pedig elhanyagoltabb, mint valaha.

Márki-Zay nem fizette ki a megítélt sérelemdíjat

A bíróság jogerősen kimondta: a polgármester valótlan tényállításaival megsértette a hódmezővásárhelyi kórház jó hírnevét, és nyilvános elégtételadásra, valamint sérelemdíj megfizetésére kötelezte őt.
113 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.