Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: MÁV

160 cikk 1/16 oldal

Átalakítja a válság az állami cégeket is

Az állami vállalatok közül a közszolgáltató cégek vannak most a legnehezebb helyzetben – mondta a Figyelőnek adott interjújában Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter.

Minél többen használjanak az online menetjegyet vagy bérletet

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben a MÁV-Start kiemelt célja a fizikai érintkezések minimálisra szorítása, a vasúttársaság jegyértékesítési rendszerének már tervezéskor az egyik alapja volt az elektronikus jegyek alkalmazása.

Minden nap fertőtlenítik a MÁV járműveit

Az elővárosi járművek fertőtlenítését követően országos szintre terjesztették ki a rendszert, így mától az üzemben lévő 1814 járművet (személykocsikat és a motorvonatokat is) napi szinten fertőtlenítik – közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.

Néhány kivétellel szünetel a nemzetközi vasúti személyszállítás

Az Európában a koronavírus miatt kialakult járványügyi és veszélyhelyzetre való tekintettel néhány határállomás kivételével szinte teljesen leállt a nemzetközi vasúti személyszállítás – tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

Országos szinten az összes kocsit teljesen fertőtlenítik

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, megkezdődött a vasúttársaság járműparkjának fertőtlenítése. Ma délelőttig összesen 172 járművön elvégezték az úgynevezett záró fertőtlenítést.
160 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …