Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: MÁV

135 cikk 1/14 oldal

Január végéig közli béremelési ajánlatát a MÁV

Februárban kerülhet a kormány elé az új vasútstratégia, a hatékonyságnövelésre 10-15 éves programmal készül a MÁV, ezeket a kérdéseket pedig együtt kell kezelni a humán erőforrás hiányából adódó gondokkal.

Kezdődhet a Köki felújítása

A projekt célja egy modern, igényes, akadálymentes létesítmény megépítése, ahol korszerű utastájékoztató rendszer, fedett peronok és padok várják az utasokat.

A MÁV 115 villanymozdonyt vásárolna

A 90 darab két- és 25 darab három-áramrendszerű villamosmozdony és az üzemben tartásukhoz szükséges eszközpark beszerzésével lehetővé válik a 40 éves átlagéletkorú vontatójármű-állomány megújítása.

Felfedezték az utasok a MÁV mobilapplikációját

Tavaly közel 4,6 millió darab belföldi vasúti menetjegyet, bérletet és felárat vásároltak az utasok a MÁV okostelefonos alkalmazásán keresztül – közölte lapunkkal a nemzeti vasúttársaság.

Tizenötmilliárdot kap a MÁV

Két ütemben 35+35 korszerű, nemzetközi forgalomban is használható IC+ vasúti személyvagon gyártását rendelte meg a kormány egy december 30-i keltezésű kormányhatározattal.

MÁV: Beváltak a testkamerák

A MÁV-Start várhatóan az év első felétől folytatja a testkamerák beszerzését. Ennek során az előzőhöz hasonló mértékű fejlesztést akar megvalósítani a munkatársak javaslatai alapján.
135 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …