Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: menekültek

212 cikk 1/22 oldal

A Nyugat alámerülése

A muszlimok lenézik a „gyaur kutyákat”, a hitevesztett, hajdani keresztényeket, akik valaha a könyv népei voltak, de mára lényük kiürült, pénzimádó, liberális semmik lettek.

5G-s „okoshatárt” épít Kína az észak-koreai menekültek feltartóztatására

Ötödik generációs (5G) mobil adatátviteli technológiával működő határellenőrzési pont kialakításáról állapodott meg a kínai határőrség a China Mobile kínai távközlési szolgáltatóval annak érdekében, hogy feltartóztassa az Észak-Koreából érkező menekülteket és csempészeket – jelentette a kínai állami sajtó.

ENSZ: Mintegy 90 ember halt meg a szíriai Baghúzból menekülve

Mintegy 90 ember halt meg egy északkelet-szíriai menekülttábor felé tartva vagy nem sokkal a táborba érkezést követően, miután elhagyták az Iszlám Állam terrorszervezet által uralt területet – közölte kedden az ENSZ egyik ügynöksége. A halottak kétharmada öt évnél fiatalabb gyerek volt.

Piknik

Kerékgyártó István a menekülteket piknikezőknek nézte, még fotót is készített róluk, amelyen szerinte látszik, hogy tényleg piknikezők. Akkor meg mi a baj, ember?
212 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.