Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: menekültek

221 cikk 1/23 oldal

Magyar érvek a német migránspolitikában

Elfogadhatatlannak nevezte a német kancellárral Berlinben tárgyaló görög miniszterelnök, hogy a menedékkérők befogadásának terhét azokra az országokra hárítják, ahol megérkeznek az EU területére.

Partra szállhatnak Máltán az Alan Kurdin hajón lévő migránsok

Döntés született a Sea-Eye német segélyszervezet Alan Kurdi nevű mentőhajóján tartózkodó negyven migráns sorsáról, akik vasárnap partra szállhatnak Máltán, hogy aztán útnak induljanak az őket befogadó európai uniós országokba.

Újabb dráma történt az olasz partoknál

A spanyol Open Arms nemzetközi szervezet hajója 120 embert vett fel Líbia partjainál, legtöbbjük eritreai menekült, és egy kilenc hónapos csecsemő is köztük van.

Peru és Kolumbia segélyt kér a venezuelai menekültválság kezelésére

Kolumbia és Peru a nemzetközi közösséghez fordult azért, hogy segítsen megoldani az utóbbi években országaikba érkezett mintegy kétmilliós venezuelai menekülttömeg okozta gondokat – derült ki hétfőn a két ország államfője által jegyzett dokumentumból.
221 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.