Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: Mexikó

360 cikk 1/36 oldal

Bérelt fegyverekkel gyilkolnak Mexikóban

A közép-amerikai országban tavaly rekordot döntött a gyilkosságok száma, a helyzet különösen súlyos Mexikóvárosban, ahol csak idén január–februárban 257 embert öltek meg.

Lemondott a mexikói migrációs hivatal elnöke

Lemondott tisztéről pénteken a mexikói bevándorlási hivatal elnöke, Tonatiuh Guillén, akit azonnal pótoltak: helyét az ország börtönigazgatója veszi át.

Szakértő: Bevándorlási pontrendszert alakítana ki Amerika

Valószínűleg az Ausztráliáéhoz hasonló, számos kritériumot figyelembe vevő bevándorlási pontrendszer kialakítására készül Donald Trump amerikai elnök – mondta Magyarics Tamás Amerika-szakértő az M1 aktuális csatornán szerdán.

Újabb újságírót gyilkoltak meg Mexikóban

Újabb újságírót gyilkoltak meg Mexikóban. Norma Sarabiát kedden ölték meg az ország délkeleti részén, ő már a hatodik megölt újságíró az idén az országban – írták a helyi lapok.

Szakértő: Előrelépés az Egyesült Államok és Mexikó megállapodása

Előrelépésként értékelte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatóközpontjának munkatársa, hogy az Egyesült Államok és Mexikó megállapodott a migráció megfékezéséről, és az Egyesült Államok felfüggeszti hétfőtől kilátásba helyezett vámok bevezetését.

Rekordmértékű bevándorlás

Andrés Manuel López Obrador mexikói elnök bejelentette, hogy hatezer nemzeti gárdistát küld déli, Guatemalával közös határára az illegális bevándorlás feltartóztatására.
360 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.