Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 31., kedd, Árpád napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: MGE

8 cikk 1/1 oldal

Kiürültek az autószalonok

Az új és a használt autók kereskedelme szinte teljesen leállt a járvány miatt. A javítóipar azonban továbbra is dolgozik és stratégiai feladatot lát el – közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete.

Véget ért egy korszak az új autóknál

Az utakon jóval több az autó, mint tíz éve, ami megmutatkozik a dugók mind gyakoribbá válásában vagy a biztosítói káresetek számának növekedésében.

Kapuzárás az autópiacon?

Az év végére elérheti a magyar újautó-piac a 2008-as, vagyis az utolsó válság előtti év teljesítményét, azonban a jövő évi kilátások bizonytalanok.

Tízezren szeretnének hétüléses autót

A kormány nagycsaládosokat támogató programja nagyon sikeresen indult. Augusztus végéig mintegy tízezer igénylés érkezett, ami jelentősen meghaladja a várakozásokat.

Meglódult a hazai autópiac

Az idei első öt hónapban 60 962 gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 7,8 százalékkal többet, mint a tavalyi azonos időszakban.

Több ezer új hétülésest adhatnak el

Rövid távon megduplázódhat a hétszemélyes családi autók értékesítése a magyar piacon, középtávon pedig jócskán megugorhat a kategória eddigi ­piaci részesedése.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …