Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: Miklósa Erika

10 cikk 1/1 oldal

A Virtuózok decemberben a Müpában lépnek fel

Az elmúlt 5 év felfedezettjei lépnek fel a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató műsor jubileumi hangversenyén december 30-án két alkalommal a budapesti Müpában.

Nagy sikert aratott a koncert a szabadkai Zsinagógában

Miklósa Erika, Balázs-Piri Soma és a Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépését a közönség a nagy meleg ellenére is élvezte. A koncertet Orbán Viktor és felesége is megtekintette.

Öt új bemutató szerepel a Gyulai Várszínház 56. évadában

Öt új bemutató szerepel a Gyulai Várszínház 56. évadában, amely június 26. és augusztus 13. között hét héten keresztül szinte minden nap művészeti programokkal várja a közönséget – mondta el Elek Tibor, a Gyulai Várszínház Nonprofit Kft. ügyvezetője szerdán Budapesten.

Igazi közösségi élmény

Családtagok, diákok és tanáraik, barátok mutatkoznak meg a klasszikus zenén keresztül, bizonyítva, hogy a zene igazi közösségi élmény, összetartó erő.

Ami igazán jót tesz a léleknek

Miklósa Erikával beszélgettünk arról, hogy miből merít erőt szerteágazó tevékenységeihez és milyennek érzi Bach zenéjét.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …